HL Sprint (11.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Beitostølen
Arrangør: Øystre Slidre IL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.39 km
Tid: 18:47
Hadde gledet meg veldig til årets HL. Jeg hadde trent bra gjennom hele sommeren og følte jeg hadde forberedt meg best mulig. Visste at jeg hadde størst sjanser til en god plassering på skogsdistansen, men gledet meg også til sprinten. Merket på oppvarminga at jeg som vanlig var ganske plaget av allergi, men Planen var å holde hodet kaldt hele veien og ta meg den tiden jeg trengte.

1: Velger riktig. Sliter litt med å få øye på posten inne i grøntfeltet men ikke noe tidstap.
2: Bruker en del tid på å planlegge veivalget. Tror jeg velger det riktige.
Tror posten skal ligge på den spesielle detaljen så blir litt overaska når jeg ikke ser den på lang avstand. Tar en ekstra titt på karte og skjønner den skal ligge i gropa. Løpsfarten er ikke den beste men ganske fornøyd med strekket.
3: Kort strekk treffer bra
4: Kort strekk. Begynner og lese veivalg til 5.post Sliter litt med og få øye på posten, men treffer bra.
5: Ganske sikker på veivalget. Tror jeg velger det riktige. Tungt løpsmessig men godt fornøyd med strekket.
6: Gikk veldig bra tråkk opp mot posten. Løper det og går rett i. På dette punktet ligger jeg på en 12plass 1:30 bak lederen.
7: Bruker passeringen til å lese veivalg. Velger høyre. Blir litt ekstra høydemeter, men tror det er det raskeste. Mister kartkontakt og blir veldig usikker når jeg kommer til gjerde porten. Blir stående 10sek for og få kartkontakt. Også litt usikker inn i posten. Taper nok 20sek på strekket.
8: Burde kanskje løpt venstre på det gule området, men taper nok ikke mye.
9: Det største bomstrekket. Velger riktig veivalg. Når jeg løper ned muren og mot 9.post begynner jeg å lese kartet til 10post. Leser da koden til 10.post når jeg kommer til niende. Blir da veldig forvirret når det står feil kode på posten. Blir stående sikkert 20-30sek før jeg finner ut av at det er niende post jeg står på. Taper nok nesten 50sek på strekket. Utrolig kjipt og gjøre en så idiotisk feil mot slutten.
11: Bra Men litt halvhjertet etter det store tidtapet
12: Bra

Hadde virkelig håpet og få det til på sprint for en gangs skyld. Ganske fornøyd med løpet før passering. Etter passering taper jeg nok ca.1:30min. Hadde nok heller ikke farta inne til og bli topp10, men hadde nok ikke vert langt unna uten bommene på slutten. Ender til slutt på 25plass. 2plasser unna beste tredjedel. Ikke helt elendig plassering men hadde håpet på en del bedre.

Vis kommentarer (0)
 
HL Sprint (11.08.2017) HL Sprint (11.08.2017)