HL Lang (12.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Beitostølen Nord
Arrangør: Øystre Slidre IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 7.63 km
Tid: 51:10
Gledet meg veldig til å løpe. Langdistansen på hovedløpet er kanskje årets største høydepunkt. Sprinten hadde ikke gått så bra så jeg var klar til revansj. Var egentlig ikke så veldig nervøs for jeg hadde forberedt meg godt på forhånd og jeg visste hva jeg gikk til. Planen var og holde god kontroll på retningen i de åpne partiene og klare og skru ned farten når sikten ble dårligere.

1: Veldig god løpbarhet på de åpne områdene. Holder god retning og får god kontroll på alle høyder og myrer. Myra før posten var veldig tydelig så styrer meg inn i posten på den. Bra strekk
2: Starter bra på kurs, men mister fort litt kontroll og skjener en del høyre. Ser en stein som jeg tror er posten på ganske lang avstand og løper til den. Blir veldig overaska når jeg ikke finner posten. Skjønner jeg må være for langt oppe og snur meg til venstre og får øye på posten. Taper cirka 1min. på strekket.
3: Styrer bra på gul-ømrådene og har god kontroll på strekket. Velger og løpe ned i myra mot posten fordi skogen langs myra var så ganske tett ut. Treffer posten bra.
4: Løper rett på. Føler jeg har god kontroll på retningen og treffer gode holdepunkter underveis. Ser på gps-sporet at det ble en del sikk-sakk, men ikke veldig dårlig. Ser den store steinen på lang avstand og treffer posten bra.
5: Veldig tungt strekk. Må gå en del gjennom det grønne, men holder god retning og treffer rett i posten.
6: Bruker god tid ut av 5. for og finne et bra veivalg. Finner ut at jeg skaø bruke myrene og løpe ganske rett på. Tror jeg velger et bra veivalg. Har god kontroll hele strekket.Drar litt langt høyre inn mot posten og løper mye i grøntfeltet, men finner den greit. Bra strekk.
7: Sidene myrene hadde såppas god løpbarhet velger jeg å gå rett på. Tror ikke det var dumt. Får en liten sving inn i posten, men taper ikke mye.
8:Prøver og finne den lille passasjen med stien, men havner på gjerdet i grøntfeltet. Taper litt på det. Treffer posten bra.
9:Hadde forberedt meg på at vi mest sannsynlig kom til og krysse i undergangen så ble ikke veldig overasket. Treffer bra.
10: Løpestrekk til passering.
11: Begynte og bli veldig sliten etter passering men viste at jeg måtte holde fokus hele veien. Følger myra fint inn i posten og treffer bra.
12: Var vanskelig og se søkket så får en liten sving inn mot posten. Taper ikke mye.
13: Bra
14: Bra

Alt i alt et ganske bra løp. Løpsfarta var ikke spesielt god som vanlig, men orienteringen satt ganske bra. Har nok ca. 1:30-2min bom tilsammen. Ender på en 13plass noe jeg er ok fornøyd med. Målet var topp 10, men ganske fornøyd alikevel. Gøy og ende HL med et ganske bra løp
Vis kommentarer (0)
 
HL Lang (12.08.2017) HL Lang (12.08.2017)