KM lang (03.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudsskogen
Arrangør: Varteig IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 6.29 km
Tid: 52:21
Planen var å gjennomføre et godt o-teknisk løp siden det hadde vært en del små bomming i det siste.
1: Ganske fornøyd med strekket. kommer litt langt høyre inn i posten, men taper ikke mer enn 20sek. Åpner kanskje litt vel hardt.
2: Bra strekk
3: Planen var å gå rett på, men kommer litt langt høyre. Leser meg greit inn men taper litt på strekket.
4: Bra strekk.
5: Planen var å bruke stien og slepet nesten hele veien inn i posten. mister kar kontakt og når jeg kommer til det første krysset finner jeg ingen sti som går rett frem. Tror derfor jeg er i det andre krysset og begynner å løpe mot det jeg tror er slepet. Finner fort ut at ingenting stemmer. Skjønner jeg må prøve å siktet meg inn på stien igjen. klarer å passere den i myra hvor den var veldig utydelig. Løper da bare på retning til jeg treffer stien og tar meg inn derifra. Taper nok cirka. 2min på strekket.
6: Blir litt forvirret av stiene og blir dratt opp på den lille kollen. Tar meg fort inn. Taper kanskje 20sek.
7: Kommer alt for langt høyre når jeg krysser åsen før posten. Blir overaska når jeg kommer til skrentene. Kronglete og komme seg ned og veldig tett gjennom det grønne. Blir i tillegg et veldig "sikk-sakk strekk" Taper nok nesten 2min.
8: Greit
9: Bra
10: Bra
11: Bra
resten var bare sti

Klarte ikke helt å gjennomføre planen. Bra start, men mister det helt til 5.post. Taper også altfor mye til 7ende. Farta var også veldig lite å skryte av. Et ganske dårlig løp, men noen gode strekk.
Vis kommentarer (0)
 
KM lang (03.09.2017) KM lang (03.09.2017)