O-idol 2017 (29.03.2009)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Knyken
Arrangør: Byåsen IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Kartet kommer litt på etterskudd men, men.
Hadde gledet meg veldig til o-idol, men hadde vært forkjølet i to uker før løpet så hadde ikke akkurat den beste oppladningen. Visste at farta var dårlig så fokuset var å gjennomføre et godt o-teknisk løp.


1: Sliter med å finne ut hvilken retning jeg skal ut av startpost. Går et par sek der. Er litt nølende på strekket og kommer litt høyt inn i posten. Tar meg inn når jeg kommer til myra. Taper nok nesten 30sek på strekket.
2: Bra strekk. Løper med god kontroll og treffer posten bra
3: God kontroll på strekket og treffer bra. Burde kanskje dratt nesten enda mer til høyre inn i posten da det var veldig mye vindfall.
4: Setter meg litt fast i vindfallene inn mot posten, men bra strekk.
5: Ikke nøyaktig nok på retningen og tror jeg løper mer rett på enn det jeg gjør. løper ned i feil søkk og får det ikke til å stemme. Løper så opp til riktig søkk og stopper rett før posten. Skjønner ikke hvor jeg er, så ender med at jeg løper tilbake og ut på veien. Treffer posten derifra. En veldig sur bom i og med at jeg har vært såppas nærme. Taper nok nesten 2min.
6: Velger rett på noe jeg tror er det beste veivalget. Var ikke så ille å løpe der som kartet skal ha det til. Har god kontroll og treffer posten bra.
7:Sliter med å se vegetasjonskille på strekket da jeg synes alt ser grønt ut. Men løper på retning og treffer posten bra.
8: Ganske lett strekk. Får ikke opp noe fart på myra, men treffer bra.
9: Blytungt opp lia, men treffer bra.
10: Bestemmer meg ganske fort for å løpe opp på veien. Synes rett på så for grønt ut og ville ta høyden med en gang i motsetning til om jeg hadde løpt venstre. Synes det tar evig lang tid før jeg treffer veien. Er cirka 10meter ifra når jeg plutselig bestemmer meg for å løpe feil retning og ut på myra.Treffer veien til slutt. Farta er dårlig men treffer posten bra. Taper nok 30sek på at jeg aldri kom meg ut til veien. Skulle vise seg at venstre veivalget var det beste, men høyre var ikke så dårlig det heller.
11: Går rett i.
12: Burde ha løpt på veien litt lenger og ikke fulgt bekken ned. Taper 20sek på det. Treffer posten bra.
13: Greit
14: Kunne kanskje løpt litt mer rett på, men treffer bra.
15: Sliter litt med å få øye på posten, men bra strekk
16: Bra strekk. snegle tempo opp mot posten.
17: Veldig tungt.¨
Innspurten var slitsom.


Alt i alt et ganske ok løp. Formen var ikke veldig bra men det var heller ikke forventet. Har nok rundt 3min tidstap til sammen. Veldig gøy å få være med å løpe!
Vis kommentarer (0)
 
O-idol 2017 (29.03.2009)