o-france 1 (07.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mont-Dauphin
Disiplin: sprint
Distanse: 3.8 km
Tid: 24:39
Gj.sn. HR: 195
Maksimum HR: 211
første økt på veldig lenge. har slitt mye med sykdom den siste tida. Usikker på om jeg skulle løpe, men når vi først hadde reist til frankrike måtte jeg jo nesten. Formen selvfølgelig helt ræv, men artig område for sprintorientering.

slet veldig med å skjønne de forskjellige nivåene til 1.post. Skjønte rett og slett ikke at jeg måtte ned trappa for å komme under brua. Gikk en del tid der.
2, 3 og 4 var veldig enkle strekk uten større veivalgsmuligheter.
5. var etter min mening dårlig løypelegging. kun ett mulig veivalg og man måtte tilbake samme vei mot 6.post. Ganske meningsløst.
bedre løypelegging til 7. tror jeg valgte riktig. Den passerbare muren på venstre veivalget var i realiteten upasserbar om man kom under ifra.
velger riktig også til 9. (unøyaktig gps mot den første tunnelen) synes veivalget ble veldig innlysende når de hadde valgt å markere tunnelene med røde symboler istenderfor å benytte seg av vanlig tunnel symbol.
bra til 10. post. bortsett fra at jeg ble usikker når glippen mellom murene inn i posten i virkeligheten var tunnel. Litt rart at de ikke hadde merket denne passasjen på samme måte som de andre. Samme "kartfeil" til 11. totalt hodemist til 12. velger å tråkke meg gjennom torne busker istedenfor og vente på stien. krysser stien inn mot posten uten og oppfatte det og fortsetter ned til jordet. En helt meningsløs bom. tenker rett og slett ikke klart.
ikke et veldig bra løp. fysisk er jeg naturlig nok helt ute av det, men det satt virkelig ikke teknisk heller. bommen på siste er bare rett og slett amatørmessig
Vis kommentarer (0)
 
o-france 1  (07.07.2019)