o-france 2 (08.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Peyrol - Vars
Distanse: 4.61 km
Tid: 51:18
Gj.sn. HR: 185
Maksimum HR: 204
opp ned :)
holdt igjen veldig på en allerede ræv fart. kun fokus på å holde god flyt. stedevis veldig bratt, men et utrolig fint terreng med stort sett veldig god løpbarhet.

får en sving til 1. følger rett og slett tråkk til feil post. skjønner det fort, men en lei bom. rart jeg ikke tenkte jeg var for høyt når jeg løp oppover fra startpost.
2. post bra
3.post bra. klarte og tvinge meg selv til å holde god retning selvom det var fristende og løpe til en post jeg så lenger sør.
litt nølende inn mot 4. trodde terrengformasjonen m. gropa skulle være mye vanskeligere å oppfatte, men den var svært tydelig i terrenget.
litt langt høyre mot 5.post.
6. bra
7. bra
8.bra. tror jeg holdt meg akkurat utenfor det sperra området. ingen merking eller markant forskjell i terrenget, men var visst verna hekkeområder.
9. bra
10. bra. tung stigning ut fra niende
11. bra. tungt opp mot posten
12. jesus for et strekk. gikk og småpratet med en fransk gubbe opp bakken. han syntes det var like bratt som meg. finner riktig høyde og holder den fint inn i posten.
13. bra. gresslette og god sikt
14. kommer en kurve for høyt inn mot posten, men stopper tidsnok og får kontroll

ganske fornøyd med løpet unntatt 1.post. føler jeg klarte å holde grei flyt. ble nok kanskje litt for nølende inn i den del poster, men unngikk de store feilene
Vis kommentarer (0)
 
o-france 2  (08.07.2019) o-france 2  (08.07.2019)