o-france 3 (10.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: vars
Distanse: 10.51 km
Tid: 143:31
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 191
bestemte meg for å ta det som rolig langtur. skulle vise seg å ikke være det lureste når terrenget stedvis hadde svært lav løpbarhet og svært mye stigning.

de tre første postene går greit. åpne gressletter så ikke spesielt vanskelig orientering.

inn mot 4.post blir det verre. kommer til en sinnsyk steinrøys, ikke liknende noe jeg har vært borti tidligere. må balansere fra kampestein til kampestein. rett og slett småfarlig om man ikke tok det pent. havner litt langt ned inn i 4. skjønner det relativt fort, men posten var svært godt gjemt, så slet med å se den.

løper så og si rett på 5. men den var så sinnsykt godt gjemt at jeg ikke så den. blir virrende rundt nåt jeg vet jeg må være i nærheten. løper rett forbi den flere ganger uten å oppdage den. til slutt ser jeg noen andre mot posten, og finner den. Rart de gjemmer postene så godt i et slikt område. Blir bingo-orientering. taper 5min.

6 og 7. bra

velger over åsen til 8. blir en helt sinnsyk stigning, men stien rundt var veldig lang og man måtte opp uansett. i tilleg var løpbarheten veldig god over åsen. treffer greit.
9 og 10 greit.

skulle løpt mer rett på og holdt høyden bedre mot 11. men mistet retningen i steinura. prøvde bare og finne raskeste vei ut.

13 og 14 er nye stein ur poster som rett og slett ikke blir annet en bingo. flaks til 13. uflaks til 14.

dårlig retning mot 17. , men ellers resten greit.

ble veldig langt uten væske. i tillegg var det etter min mening ganske håpløs løypelegging. skjønner ikke hvorfor vi på død og liv måtte over hver eneste steinur. De var umulige og orientere i og farlige å løpe fort i. dårlig dag
Vis kommentarer (0)
 
o-france 3  (10.07.2019) o-france 3  (10.07.2019)