lang - hekollen (21.07.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Hekollen
Land: Norge
Distanse: 8.63 km
Tid: 107:02
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 174
ny svensk økt. tok det pent og rolig, men forsøkte å holde flyten. Min andre gang i området. like fint idag som forrige gang. realt terreng. Merkebånd som postmarkeringer.

1: bra strekk, god kontroll. to forskjellige merkebånd på detaljen så var usikker på hvilken merking som hørte til min økt.

2: grei gjennomføring. Skulle kanskje lugget høyre for streken med en gang ut av posten og valgt søkket med den lille stien. tror egt ikke det skiller stort.

3: Skulle kanskje løpt mer rett på, men velger veldig safe og løper på toppen.

4: litt langt høyre inn i posten, ellers ok.

5: ikke helt fornøyd m. strekket. skulle løpt mer rett på streken og spart høyde. dumt og ikke bare løpe rett inn søkket inn i posten. er av en eller annen grunn "redd" for det grønne. fant ikke noe merkebånd på posten, men tydelig at jeg var riktig.

6: litt sikksakk, men grei gjennomføring.

7: greit.

8: skulle runde litt venstre for å spare litt høyde, men blir en veldig krok inn i posten. skulle fortsatt svingen og løpt mellom de to skrentene inn i posten

9: skulle kuttet over svingen på slepet. blir en lang sving. mulig jeg skulle rundet åsen helt rundt venstre, men tror jeg gjennomførte greit.

10: bra gjennomføring. tror myra ut på veien er vel så bra som rett på streken.

11: var veldig usikker på veivalg. slet med å finne en åpenbar variant. stod mellom og enten runde den første åsen rundt høyre og bruke stien, eller å ta litt høyde venstre og bruke slepet. valgte venstre da det var veldig gode ledelinjer nesten hele strekket og at den åpenbare inngangen til posten var myra. fortsatt veldig usikker på hva som lønner seg. gjennomførte i alle fall greit. morsomt strekk

12: bra
mål: bra.

fin økt ingen store tidstap, men litt her og der. veldig fint langstrekk. usikker på veivalg.
Vis kommentarer (0)
 
lang - hekollen  (21.07.2019) lang - hekollen  (21.07.2019)