Kvistkvaset 2016 (06.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Åsmåsan
Arrangør: Ås IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Etappe: 4
Distanse: 6.57 km
Tid: 51:56
Hadde pådratt meg strekk i leggen et par dager før løpet og kjente den hele løpet. I tillegg var det liksom ikke noe gnist og løpet ble utrolig daft og defensivt.
Burde nok løpt sti inn i 1.post, men ikke noe stor feil. Velger dumt til 4. hvor jeg rett og slett ikke tenker på å løpe stien helt rundt venstre. Løper derfor rett på og tråkler meg gjennom det grønne. Taper en del på det. Til 5. burde jeg løpt veien ved jernbanen, men ser ikke dette. Bli derfor et veldig nølende strekk. 7.ende blir nølende det også og kommer litt langt ned, men ser posten ganske langt unna. 9ende kommer jeg for langt høyre inn i posten. Til 10. får jeg ikke opp noe fart på stien mye grunnet beinet. Bommer også til 12. hvor jeg ikke klarer og lese meg inn på vannet og den farlige myra, men skjønner jeg har kommet for langt relativt fort. Til 14. er jeg på vei rett i posten, men mister helt hodet når jeg ser en annen post på stien lengre venstre og løper til den. Skjønner det jeg har gjort å løper til riktig post.
Et dårlig løp preget av dårlig dagsform og vondt i benet også en del bom. Men blir en fin plassering av laget. Og god innsats av alle!
Vis kommentarer (0)
 
Kvistkvaset 2016 (06.05.2016)