10mila (senior) (15.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lugnet Skistadion
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 5
Distanse: 6.49 km
Tid: 41:47
Var spent på hvordan kroppen kom til å virke i og med det var såpass tidlig + Jeg hadde løpt ungdoms stafetten ikke mange timene før. Var egentlig lite nervøs og fokuset lå på å løpe godt og kontrollert o-teknisk.

Åpner ganske rolig og bruker en del tid på å lese meg inn på kartet. Blir en del nøling til 1. men rer ned og leser meg inn helt greit.
2og3 er forholdsvis enkle poster og jeg får fin flyt gjennom disse.
Var litt usikker til4. men tror jeg velger det beste veivalget. Måtte jo opp uansett. Opp bakken kjenner jeg at beina ikke er helt friske, men prøver og pushe på det jeg har. Spikrer posten.
Spikrer 5.
Kommer litt langt venstre inn i 6. men klarer heldigvis og hente meg inn på bekken.
7,8 og 9. Flyter jeg bra igjennom.
Utifra 9. ser jeg ryggen til Moss som startet cirka 5min før meg. Får litt ekstra inspirasjon av dette. Løper for langt opp inn i posten og kommer nesten til stikrysset før jeg klarer å ta meg inn. Taper litt på det.
Er sammen med Moss på 10.
Til 11. er jeg usikker på hva som går raskest men velger stien rundt. Tar av sten helt riktig, men blir usikker når jeg tror jeg har tatt av stien for tidlig. Kommer helt til krysset før jeg må snu. Taper nok opp mot 1.min her.
Resten av løypa går greit.

alt i alt en god gjennomføring med lite bom. Er litt sliten fysisk, men løper greit fort for det. Veldig gøy å få løpe herrestafetten også. Godt fornøyd!
Vis kommentarer (0)
 
10mila (senior) (15.05.2016)