UM Stafett (29.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tangenåsen
Arrangør: Fossum IF
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 4
Distanse: 5.14 km
Tid: 42:04
Etter gårsdagens fiasko lå bare fokuset på å løpe et godt o-teknisk løp. løper ut rundt 3 minutter før oppsamlings-fellesstarten

Løper ut ganske rolig og spikrer 1. og 2. post
Til 3. Gjør jeg en dum parallell/retnings feil. Løper for langt høyre ut av myra. Treffer da til slutt myrdråget og tror jeg er på den bekken til høyre for posten. Løper derfor til venstre opp til hogstfeltet, men finner ingen stein. Begynner da av en eller annen grunn og lure på om jeg kan være i myra ganske langt venstre for posten. Får det til å stemme med at jeg kan se at hogstfeltet knekker litt lengre fremme. Treffer da myra til slutt og det går opp for meg. taper mye tid.
Kommer for langt høyre i hogstfeltet til 4. og treffer derfor den lille (elva). Jeg syntes ikke den var så mye større enn en bekk og krysset den. (Noe som vel egentlig ikke er lov?) Tar meg greit inn i posten.
Klarer ikke roe ned nok på kortstrekket til 5. og skjener ut for langt høyre inn i posten. Treffer da den åpne høyden og må tilbake. Kommer i tillegg for langt ned inn i posten. Taper nok 2.min her.
6. går bra.
Blir litt sikk sakk løping til 7. men helt greit strekk.
Velger bevisst og holde litt langt oppe for å følge hogstfeltet ned i 8.ende. Tror det er greit.
Resten av løypa går fint.
Alt i alt et løpe med alt for mye tidstap. Men fornøyd med hvordan jeg løper fra 5. og inn. Litt kjipt med bommen på 3. og 5. men mye bra og ta med seg.

Vis kommentarer (0)
 
UM Stafett (29.05.2016)