o-festivalen 2016 - lang (25.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Arrangør: SOL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 7.46 km
Tid: 65:32
Sorry for dårllig bildekvalitet...

Planen var å ha kontroll hele veien.
Sarter med surr inn i 1.post. Står rett ved posten og skjønner ikke hvor jeg er. Surrer litt rundt til jeg plutselig står rett ved posten. Taper nok rundt 1.min her.
Blir stressa ut av 1. og skjener helt ut på retning. KLarer ikke skjønne hvorfor jeg aldri kommer ut av det grønne før jeg plutselig står på stien. SKjønner da feilen jeg har gjort. Bommer i tilleg inn posten hvor jeg drar for langt høyre igjen. Taper rundt 6min her. Kanskje mer.
Skjønner at jeg bare må roe ned og treffe resten av postene. Kommer for langt høyre inn i 3. Treffer myra og tar meg inn derifra.
Bra 5.strekk.
Til 6. kommer jeg for langt høyre inn i posten Igjenn... Gjør en parallell feil i hogstfeltet. Skjønner at jeg er på feil kolle rimelig kjapt og tar meg greit inn.
7.ende går bra
Til 8. drar jeg enda en gang for langt høyre og må følge myra litt langt. Postinngangen går greit.
Bruker lan tid på å finne veivalg til 9. og velger venstre. Strekket blir veldig nølende men finner greti fram. får fin inngang i posten.
10ende går bra.

Alt i alt et løp med altfor mye bom, men i og med mye bomming i klassen blir det en 12 plasss. Et par gode strekk og ta med seg, men ikke noe superløp dette.
Vis kommentarer (0)
 
o-festivalen 2016 - lang (25.06.2016)