HL lang (07.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Damåsen
Arrangør: Konnerud Il
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 6.16 km
Tid: 52:13
Gledet meg veldig til å Løpe. Hovedløpet lang haddde vært målet hele år. Jeg visste at løpsførmen ikke var helt bra så planen var å åpne forsiktig og ha kontroll hele veien.

Prøver å velge sikkert til 1. med sti rund. Tror jeg drar av stien før det jeg egentlig gjør. Skjener da rett forbi posten. Klarer ikke å se forsjkell på kollene inne i det grønne og mister helt kontroll. Etter mye surr bestemmer jeg meg for å løpe tilbake til stien. Tar ikke helt riktig kurs og kommer et stykke ned på stien. Skjønner da hvor jeg er og løper til svingen på stien og tar meg inn derifra. Taper 5min. på den bommen.
Med den bommen til 1. vet jeg at jeg bare må roe ned. Roer ned til 2. og treffer den så og si rett i.
Til 3. velger jeg å safe helt rundt på stien. NOe som viser seg å lønne seg. Jeg løper med stø kurs etter jeg tar av stien og spikrer posten. Veldig fornøyd med det strekket. Det lureste er nok å løpe rett på, men med tanke på bommen på 1. valgte jeg å løpe sikkert.
4.post går meget bra.
5.post går meget bra og jeg merker at farten er der.
Spikrer også 6. og merker jeg er i flyten og tenker: Nå skal jeg til passering! Det skal jeg desverre ikke.
Løper ut av posten mot 7.ende og tror jeg skal til 8.ende. Løper ut på stien og alt stemmer og det går i riktig retning. Så kommer stikrysset. Jeg mister hodet helt. Jeg finner ikke stikrysset på kartet. Jeg skal jo bare til passering! Jeg hører heller ingen speaker fra stadion og skjønner jeg må være feil. Jeg fortsetter og løpe på stien i håp om å finne passeringspost. Så kommer jeg til skrentene og skjønner jeg må være helt feil. Så jeg blir stående og prøver å finne ut hvordan jeg skal klare og komme meg til passering. Så går det opp for meg. Jeg skal jo til 7ende først. Jeg må innrømme at det der og da kom noen gloser, som ikke passer seg og skrive her. Løper da helt ned til stikrysset og hytten for og være sikker inn i posten. Taper nok 4,5 min. på den latterlige bommen.
Treffer merkelig nok passeringsposten bra.
Trodde ikke det skulle være så bratt opp til den nye startposten og er nok litt vel optimistisk de første metrene opp bakken. Klarer så vidt puste når jeg er på toppen. og klarer vertfall ikke orientere.
Tar helt feil kurs ut av startpost og treffer rett i 11. Skjønner da hvor jeg er. Tar ny kurs derifra og bommer inn i posten. Finner den til slutt etter litt trasking. taper 2;40 der.
Kommer litt langt venstre til 10. og taper 20 sek.
Treffer 11. som jeg har vært på før.
Blir litt nølende til 12 men treffer myra og tar meg inn derifra.
13 og 14 går fint, men har ikke så mye krefter igjen.

Dette var et løp medd mye bra og mye dårlig. Mest dårlig. Kortslutter helt til 7ende noe som ødelegger mye av løpet. Bommen til 1. får man liksom ikke gjort så mye med. Har også noe veldig gode strekk fra 2-6 som jeg er godt fornøyd med. Ender på en 28. plass noe som ikke var helt det jeg håpet på, men et ok minus resultat plasseringsmessig. Får håpe på bedre lykke neste år. ;)
Vis kommentarer (0)
 
HL lang (07.08.2016)