Sport 8 #5 (11.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: venås
Arrangør: Gimle Il
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.21 km
Tid: 61:47
KJente at det ble en tung fysisk dag på oppvarminga. Fokus lå som vanlig på o-teknikken.

Løper bra og kontrollert til 1. Treffer rett i.
Løper rett over jordet til 2. vet ikke om det hadde lønt seg å løpe rundt høyre. Blir litt knotete inn i posten taper nok nesten 30sek.
Velger å løpe over toppen til 3. Blir litt ekstra høyde, men får en bra inngang å treffer posten greit.
Knoter veldig i hogstfeltet til 4. og kommer litt langt venstre. Går tungt opp til posten, men treffer bra.
Blir litt mye nøling på stien til 5. men får en fin inngang. Tar igjen Sondre som startet 2min. før meg.
Blir litt stressa når jeg tar igjen Sondre og løper 180 grader feil ut av posten. Tar litt tid når jeg kommer ut på stien før jeg finner ut hvor jeg er. Går tungt opp til posten og nøler inn i den. Taper nok 1:20 her.
Usikker på veivalget til 7.ende. Velger forholdsvis rett på. Knoter veldig i hogsten før stien og kommer ned ved husa. Når jeg skal ta ut på stien fra jordet er stien veldig utydelig. Følger da et tråkk som går i feil retning. Tar meg inn på den spesielle detaljen og finner stien derifra. Går på en kjempesmell inn i posten. Tar av for tidlig på det jeg tror er stien. Havner da altfor langt ned og må opp igjen. Taper nok 2:30 på strekket.
Er sliten og velger feil sti til 8. Må ned også opp igjen inn i posten. Nøler også mye av en eller annen grunn. Taper nok nesten 1.min.
9 går greit.

Alt i alt et løp med en god start. Driter meg ut til 6. når jeg blir litt stressa. Taper også mye til 7.ende og 8.ende. Ender til slutt cirka 3 min. bak Sondre i mål noe som viser at jeg vertfall har tapt 5min. Fra 5. og inn.
Ikke veldig bra.
Vis kommentarer (0)
 
Sport 8 #5 (11.09.2016) Sport 8 #5 (11.09.2016)