Nattsvermeren (24.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kråkerøy
Arrangør: FSK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.91 km
Tid: 39:30
Var spent på den fysiske formen, men planen var å være med helt fra start.

1:Sliter med å få kartkontakt til 1.post og går derfor opp fra stien litt sent. Kommer litt langt høyre inn i posten, men får øye på den fort.
2: Bra. begynner å forme seg en gruppe på 4-5 mann
3: Velger å løpe sti/vei hele strekket noe som lønner seg. Merker at farta er ok
4:ok
5: Velger å løpe i kanten av det skraverte området. Er litt knotete. Burde nok løpt rett på.
6:Løper ned på jordene som nok er det beste veivalget. Gruppa har nå blitt til bare meg og 1 til
7: Tar feil retning på stien og kommer ut feil på den store stien. Han som er sammen med meg gjør det samme. Skjønner relativt fort at vi er feil. Og finner posten uten problemer.
8: Bra
9:Får litt feil retning og kommer ut for langt høyre på stien. Tror da at høyden foran meg er den jeg skal på. Han jeg løper sammen med fortsetter enda lenger til høyre. Bruker lang tid på å skjønne at jeg er feil. Når jeg først finner det ut bommer jeg litt inn i posten. Da tar han jeg løp sammen med meg igjen og han er litt før meg på posten.
10: Må spurte alt jeg har for å ta igjen de 10 meterne jeg er bak han foran meg .Stempler rett bak han på siste post. Jeg blir for treg i spurten og taper med 2sek :/

Alt i alt et helt ok løp. En del små surr innimellom men ingen kjempe bommer. Ble en veldig kul duell med Imrik hele veien, men han ble litt for rask i spurten. Greit fornøyd med å bli nmr 2
Vis kommentarer (0)
 
Nattsvermeren (24.03.2017) Nattsvermeren (24.03.2017)