Solrenningen (09.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stikkaåsen
Arrangør: HSK/SOL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 6.77 km
Tid: 58:25
Slet veldig med astma problemer på vårstafetten dagen før og var veldig usikker på formen. Men planen var og utføre et bra o-teknisk løp uansett hvordan løpsformen var.
1: Åpner ganske kontrollert men føler at formen ikke er veldig god i dag heller. Treffer posten fint
2: Bra
3: Treffer posten bra, men merker det går veldig treigt
4: Bra
5: Når jeg kommer ut av myra ikke langt fra 4.post blir jeg veldig overasket når jeg kommer ut på et stort hogstfelt. Må stoppe opp og sjekke om jeg har løpt helt feil. Finner ut at det må være kartet som er feil. Drar da litt for langt til høyre over hogstfeltet. Får ikke terrengformasjonen til å stemme og skjønner jeg må være for langt til høyre. Tar meg greit inn men taper nok 2min her
6: Løper bra på strekket til 6. men løper rett forbi posten uten at jeg ser den. Kommer da nesten helt til det åpne området og må løpe tilbake. Taper opp mot 1.min på det
7: kommer til en post rett i utkanten av postringen som jeg tror er min. Sjekker heldigvis kode og ser at der er feil. Skjønner hvor jeg er og finner posten. Taper litt på det.
8:Tror jeg velger riktig veivalg. Men går veeldig sakte på veien og opp mot posten.
9:Bra
10: Bra
11: Går utrolig sakte og må gå i oppoverbakkene men får alikevel 5 beste strekktid noe som må bety at jeg velger riktig veivalg. Treffer posten bra.
12: Bra
13: Burde kanskje løpt rett på for det grønne så ikke så ille ut. Treffer bra
14: Bra
15: Bra
Alt i alt et greit o-teknisk løp. Men løpeformen var helt elendig. Blir midt på lista
Vis kommentarer (0)
 
Solrenningen  (09.04.2017)